Over Ons

 

Mijn naam is Dirk Dijkstra, ik woon samen met Hiltje en we wonen in Harkema. Hiltje en ik hebben 2 prachtige dochters, een Tweeling!


15 JAAR ERVARING


Op de middelbare school ben ik begonnen met een timmer- en bouwopleiding. Nadat ik mijn diploma had behaald ben ik werkzaam geweest bij verschillende aannemers. Ik heb in de grote bouw en de kleine Renovaties gewerkt. De laatste 6 jaar waarvan ik in loondienst was heb ik in de installatietechniek gewerkt. Totdat ik het tijd vond om mijn droom waar te maken, mijn eigen klus en Montagebedrijf.

 

UITBREIDING

Na 3 jaar zelfstandige te zijn geweest heb ik besloten om het bedrijf uit te breiden.

Bij de vele badkamer en toilet renovaties kreeg ik vaak de vraag van de klant,  ''waar kunnen wij de spullen halen?''

Met spullen word natuurlijk het sanitair en de tegels bedoeld.

Veel tegels en sanitair werden in de omliggende dorpen van Harkema gekocht, ook veel sanitair en tegels werden via internet gekocht.

 

En dat zette mij aan het denken. Door deze ervaring kan ik vertellen dat mensen vaak niet goed worden voor gelicht, bijv. een prachtige badkamer indeling en prachtig sanitair maar een goedkoop ogende tegel doet dan afbraak aan de badkamer.

Ook sanitair wat na 3 jaar vervangen moet worden is niet de juiste keuze als je het mij vraagt.

Een badkamer is toch een van de grootste renovaties van het huis en kost vaak veel geld. Hier moet je dan ook weer minstens 10 jaar mee vooruit kunnen.

En dan is het zonde om zomaar wat bij elkaar te zoeken omdat dat dat het goedkoopst is. 

Wij kunnen namelijk ook "goedkoop" maar wel met kwalitatief goede producten.

 

Inmiddels zijn wij ook een erkend leerbedrijf geworden!.

 

KLUS EN MONTAGEBEDRIJF

U kunt bij mij voor alle klussen en verbouwingen terecht, bijvoorbeeld Installatiewerk, Timmerwerk en Stukwerk, het installeren van keukens en badkamers, renovaties van Badkamers en Toilet, onderhoudsklussen en meer. Mijn vrouw Hiltje neemt de administratieve kant van het werk voor haar rekening. 

 

BADKAMER RENOVATIE

De volledige badkamer renovatie wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs en ook ben ik zelf op de werkvloer aanwezig. Het grote voordeel voor u? 1 aanspreekpunt! Met oog voor detail gaan wij voor u aan de slag om de ideale Badkamer of Toilet voor u te maken. De afwerking is van hoog niveau. en met uitstekend resultaat.

OFFERTE!?


U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte vooraf en ik reken geen voorrijkosten. Ik verzorg de hele verbouwing van aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft. Op geleverd werk ontvangt u 12 maanden garantie.

Heeft u een Renovatie of een verbouwing gepland en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen of deskundig advies? Neem gerust contact op via het Contact formulier. kijk voor meer informatie en foto's ook eens op de Facebookpagina van Montagebedrijf Dijkstra.  

Graag tot ziens.