Werkwijze

U neemt contact met ons op

Via het contactformulier kunt u gemakkelijk met ons in contact komen om een eerste afspraak in te plannen. Wij zullen dan via de mail contact met u opnemen. Graag spreken we dan eerst door naar wat u precies op zoek bent voor uw nieuwe badkamer.

Kennismaken en inmeten badkamer

Naar aanleiding van onze afspraak komen wij bij u langs om de mogelijkheden binnen de ruimte waar uw badkamer komt te bespreken. Deze afspraak kan zowel voor als na het kiezen van de materialen ingepland worden. Wij doen dit zelf graag op voorhand zodat we u meteen kunnen adviseren wat wel en niet mogelijk is.

Offerte

Aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op die u binnen 15 werkdagen na het inmeten van ons ontvangt. Bij akkoord op de offerte plannen we de werkzaamheden in. (LET OP, PRIJS =PRIJS!) geen onverwachte kosten!

Aan de slag

Afhankelijk van de status van de huidige badkamer en uw eventueel specifieke wensen, duurt het plaatsen van de badkamer gemiddeld 2 tot 3 weken. Tijdens deze renovatie houden wij nauw contact met u zodat u overal van op de hoogte bent.

Oplevering

Wanneer de werkzaamheden in de badkamer zijn afgerond, komen wij nog een keer terug voor de oplevering, waarbij we samen door de volledige badkamer heenlopen.